SÅ COOL

2012-05-30 @ 10:23:05 // // hur många socer kakor går det i ett ägg?
fall någon ger mig en sån här tårta på in fördelsedag så står jag evigt i skuld till den personen.

Favorit ämne: Lunch

2012-05-23 @ 11:04:05 // // hur många socer kakor går det i ett ägg?
Idag är jag ledig. Eller aa, jag ska göra på halv tre, men annars är jag ledig. Jag har planerat vad jag ska göra tills bussen går tjugo över ett.
Äta Frukost och Kolla på Glee samtidigt, eftersom det var säsongsfinal inatt så kommer jag gråta ögonen ur mig :) Sola och sedan ta en välbehövlig dusch. Jag tror också att jag ska lägga upp några bilder här, om bilduppladdaren fungerar, annars får jag väl greja med html koder och lägga in dem manuellt...... Men jag är så lat så det kommer jagtroligtvis inte göra. Hehe.

Igår så köpte jag en tröja över nätet. På bubbleroom, för bara 100 spänn. THAT'S A DEAL! Den var fin.

\o/

2012-05-22 @ 02:25:00 // // kläder som man har på sig

För trött för att makea sense.

2012-05-22 @ 01:49:48 // // hur många socer kakor går det i ett ägg?

Men vet att man egentligen borde sova när två utav de flikar man har upp är: Någon random k-pop video som spelar utan att det är något ljud på. Och den andra är förra veckans skolmatsedel. Dessutom har jag hörlurar i öronen utan att lyssna på någon musik...
Get a life! naaah, maybe tomorrow.

Så, vilken fin lite hipsterblogg jag har. Jag borde kanske lägga upp massor med bilder på gräs, hattar och sånt där.. Eller? Åh, seriöst det är så varmt så det känns som om jag är i klimateriet, fyfan... Jag borde duscha, men jag har hört att hipsters inte duschar för att det inte är narturligt, am I right? yes, yes I am.

Jag tror jag ska öppna fönstret.
Nu blev det svalare.
g◊dnatt

boost.

2012-05-15 @ 10:56:32 // // hur många socer kakor går det i ett ägg?True story #NotAtAll

2012-05-12 @ 03:33:50 // // hur många socer kakor går det i ett ägg?
"Jag ska fan alrig mer lägga tid på den här jävla helvetes bloggen!"
jo men visst.
Stämde inte alls. Men det blir så när man inte kan sova eller när man har en tråkig teori-lektion... MEn aja, det blir väl kanske bra ändå. eller va? jag hänger inte med vad jag tänker längre...
Imorgon dårå, vad händer då? öööh, jo! Jag ska kolla på fotboll. Sen ska jag umgås med min käre pojkvän, sen ska jag äta mat och sen är det måndag.

(seriös, så jävla söt hund.) g'night.

What the...

2012-05-02 @ 10:35:53 // // hur många socer kakor går det i ett ägg?
Okaj, jag har ingen aning om vad som händer med min blogg... Skulle göra om designen litegrann och nu när jag förhandsgranskar så ser det fint ut, men sedan när man öppnar det separat så ser det ut som skam...
Aja, det spelar väl inte så stor roll, jag gör som jag gör med alla andra problem; Låter dem ligga och tar det en annan dag.

RSS 2.0